No products in the cart.

Registration

Log ind

Product was successfully added to your shopping cart.

3

Product was successfully added to your compare list.

3

Product was successfully added to your wishlist.

3

Vilkår for handel på Vikingkiosk.com

Betaling

Hos vikingkiosk.com kan du betale med ét af følgende dansk udstedte betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron.

.
Leveringspris & minimumskøb
Vikingkiosk.com har gratis levering af dine varer, det forudsætter dog at du køber for minimum 499 kroner for at få leveret.
Kvittering

Når du har gennemført din bestilling på vikingkiosk.com, modtager du en bestillingsbekræftelse på mail umiddelbart efter. Den endelige kvittering vil du modtage samme dag hvor betalingen har fundet sted, hvor eventuelle ændringer i din ordre er påført.

Du kan finde alle dine kvitteringer på "Min Side" på vikingkiosk.com. Modtager du ikke din bestillingsbekræftelse eller kvittering, kan den være endt i dit spamfilter og vil derfor ligge under ’uønsket mails’.

Er du ikke hjemme ved levering?

Har du bestilt varer til levering og er mod forventning ikke hjemme, når chaufføren ankommer, vil chaufføren forsøge at komme i kontakt med dig telefonisk og aftale, at varerne kan stilles udenfor eller aftale et senere leveringstidspunkt. Vælger du at få stillet varerne udenfor døren, sker dette på eget ansvar.

Lykkes det ikke at komme i kontakt med dig, bliver varerne taget med retur og der kan muligvis arrangeres et nyt leveringstidspunkt. Men i visse tilfælde vil det ikke være muligt og varerne destrueres efter Fødevarestyrelsens regler. Der udbetales ikke kompensation i dette tilfælde
Fortrydelsesret på køb af dagligvarer

Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug.

Du kan læse mere om dine muligheder for fortrydelsesret på Forbrugerrådets hjemmeside her.

Fortrydelsesret på andet end dagligvarer

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer som IKKE er levnedsmidler eller varer til husholdningens løbende forbrug. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen.

For at kunne fortryde et køb skal varens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normalpris. Du har ret til at besigtige varen, præcis som i en fysisk butik og efterfølgende returnere varen.

Det betyder dog, at varen skal returneres i god stand og samme mængde, som da du modtog den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis du tager varen i brug vil det dog som udgangspunkt betyde at fortrydelsesretten forsvinder.

Ved efterfølgende returnering af varer, skal dette ske mod forudgående aftale med kundeservice. Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret skal du selv betale for returfragten.

Reklamation

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din leverance af fødevarer, vil vi meget gerne høre fra dig. For at din reklamation skal være rettidig skal der senest reklameres indenfor en uge efter modtagelse, når det gælder letfordærvelige fødevarer.

På andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningens løbende forbrug, er der 2 års reklamationsret eller rettidig omhu hvis det gælder husholdningsartikler og personlig pleje. Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er selvfølgeligt betinget af, at din reklamation er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over andet end levnedsmidler skal du tage kontakt til vores kundeservice på e-mail , så du kan udfylde de relevante papirer og få udleveret adressen, hvor til det defekte produkt skal sendes til. Du skal i første omgang selv dække eventuelle udgifter til at få varen frem til adressen. Såfremt vores leverandør accepterer din reklamation, dækker vi dine udgifter i forbindelse med forsendelsen.

.